گام هایی برای دانش آموز نمونه شدن

ساخت وبلاگ

گام ۱

شب زود بخوابید. هر فرد نوجوان و جوانی نیاز به حداقل ۷ تا ۸ ساعت خواب روزانه دارد. شاید بپرسید که زود خوابیدن چه ارتباطی با دانش آموز خوب شدن دارد. باید بدانید که خواب درست و کافی، تمرکز شما را در کلاس درس افزایش خواهد داد. همچنین انرژی شما در طول روز بیشتر خواهد بود.

گام ۲

شب قبل از رفتن به مدرسه، وسایل خود را مرتب و آماده کنید: کتاب، دفتر، خودکار، پاک کن، مداد، تکالیف و وسایل دیگری که لازم دارید.

گام ۳

حواستان را سر کلاس جمع کنید. دانش آموزان دیگر ممکن است حواس شما را در کلاس پرت کنند و یا دوستانتان بخواهند با شما صحبت کنند. نباید به آنها توجه کنید و پس از اتمام کلاس به آنها توضیح دهید که به چه دلیلی به آنها توجه نکردید و یا اینکه خیلی آرام به آنها تذکر دهید که آنها نیز حواسشان را جمع درس کنند. وقتی که معلم مشغول به درس دادن است، شما نیز از حرف هایش یادداشت بردارید. اگر قسمتی از درس را متوجه نشدید، دست خود را بالا برده و از معلم توضیح بیشتر بخواهید.

گام ۴

در مدرسه منظم باشید. نظم و ترتیب شما را یک قدم به موفقیت نزدیکتر خواهد کرد. یک کلاسور تهیه کنید. برگه های مربوط به هر درس را در قسمت خودش قرار بدهید. بهتر است نام هر درس را به رنگی مختلف، بر روی قسمت های مختلف کلاسورتان بنویسید.

گام ۵

مطمئن شوید که نوشته های کلاسی تان را به خوبی می خوانید و متوجه می شوید. مرور و فهم یادداشت هایی که سر کلاس برداشته اید، نتیجه بهتری را در امتحانات، برای شما به ارمغان خواهند آورد.

گام ۶

اگر سوالی که از سوی معلم پرسیده می شود را بلدید، دست تان را بالا ببرید و پاسخ بگویید تا بتوانید نمره کلاسی خوبی کسب کنید.

گام ۷

تکالیف خود را به صورت کامل و همیشه انجام دهید تا درس را بهتر یاد بگیرید و نمره های خوبی داشته باشید. هدف از نوشتن تکالیف، مرور درس هایی است که در کلاس گوش کرده اید. برای تکالیفی که انجام می دهید وقت بگذارید و سعی نکنید فقط چیزی را سرسری بنویسید.

گام ۸

در کلاس صحبت نکنید. تنها زمانی می توانید در کلاس صحبت کنید که معلم به شما اجازه داده باشد و یا سوالی از شما پرسیده باشد.

گام ۹

سعی کنید از دروس کلاسی که آموخته اید، خودتان سوال طرح کنید و یا از کسی بخواهید که برایتان سوالاتی طرح کند. ممکن است روزهای اول، این کار برایتان سخت به نظر بیاید ولی با تمرین و تکرار، می توانید خود را به چالش بکشید و بهتر مطالب را بفهمید.

گام ۱۰

مطالعه روزانه را فراموش نکنید. حتما چند روز قبل از امتحان، شروع به خواندن آن درس کنید. برنامه مطالعه داشته باشید. از برنامه های غیر ضروری خود بزنید. در برنامه خود، جایی برای وقایع غیرمترقبه لحاظ کنید.

گام ۱۱

بیشتر مطالعه کنید. اگر توانایی خواندن تان چندان مناسب و سریع نیست، از کتاب های مورد علاقه غیر درسی مناسب خود شروع کنید. در کنار خواندن کتب درسی، زمانی را صرف خواندن کتاب های مورد علاقه غیر درسی تان بکنید و به مرور سطح دشواری این کتاب ها را بالا ببرید تا توانایی خواندن، درک و همچنین دایره لغات خود را بالا ببرید.

نکات مهم:

همیشه سعی کنید که در کلاس، بهترین باشید.

درس جدید را از روز قبل مطالعه کنید تا اگر سوالی برایتان پیش آمد، از معلم بپرسید و یا اگر بخشی از مبحث را متوجه نشدید، به دنبال توضیح آن، در درس جدید باشید.

همیشه طوری درس بخوانید که اگر معلم بدون اطلاع قبلی بخواهد همان روز از شما آزمون بگیرد، آمادگی آن را داشته باشید.

پس از هر یک ساعت مطالعه، ده دقیقه به خود استراحت بدهید تا به ذهنتان فشار نیاید.

اگر روزی مدرسه و کلاس درس برایتان کسالت آور بود، آن را تحمل کنید و به درس توجه داشته باشید. چشم خود را به معلم و تخته بدوزید، گوش خود را به درس بسپارید و یادداشت بردارید. روزهای سخت سپری خواهند شد و شما به اوضاع عادت پیدا خواهید کرد و رفته رفته کلاس برایتان جذاب خواهد شد.

هر روز قبل از رفتن به مدرسه صبحانه کامل بخورید. البته در وعده های دیگر نیز باید غذای خوب و مفید بخورید تا ذهنتان توانایی درک مطالب را داشته باشد.

در کلاس و مدرسه دیر حاضر نشوید.

روانشناسان به این نتیجه رسیده اند که بیشتر اطلاعات آموخته شده، ده دقیقه قبل از خواب فراموش می شوند. لذا نباید بعد از مطالعه، سریع بخوابید و بهتر است که پس از مطالعه، کاری انجام دهید و بعد از آن به خواب بروید.

از نرم افزارهای کمک آموزشی چند رسانه ای، برای یادگیری بهتر و جذاب، استفاده کنید.

یادداشت هایی که در داخل کلاس برداشته اید را در خانه بخوانید و در صورت امکان آنها را پاکنویس کنید، تا هم مطالبی یکپارچه داشته باشید و هم آنها را دوره کرده باشید.

اگر توانایی خاصی در نواختن و یا موسیقی دارید، هر روز مقداری به آن بپردازید. با این کار هم می توانید مهارت موسیقایی خود را بیشتر کنید و هم تمرکز خود را روی تکالیف درسی خود بیشتر کنید.

والدین توجه داشته باشند که نباید فشار زیادی به بچه ها وارد سازیم، چرا که استرس بیش از حد، نتیجه ای عکس خواهد داشت.

تقلب نکنید. تقلب چیزی را به شما نمی آموزد.

نمره های بد نباید شما را نا امید کنند. باید از تجربیات بد و نمرات بد درس بگیرید و به سوی پیشرفت، قدم بردارید.

 

برگزاری کلاسهای آمادگی برای آزمون های مدارس تیزهوشان ونمونه مردمی...
ما را در سایت برگزاری کلاسهای آمادگی برای آزمون های مدارس تیزهوشان ونمونه مردمی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : galaxy3000 بازدید : 99 تاريخ : شنبه 10 اسفند 1398 ساعت: 15:46